1. Berichten
  2. Vernieuwde huisstijl en website

Vernieuwde huisstijl en website
19/06/2015

Voor de huisstijl hebben we gekozen om de kleuren (roestbruin en hemelsblauw) die De Hoge Kouter typeren te behouden. Immers, de basis van onze visie, missie en doelstellingen blijft ongewijzigd.

Waarom een nieuwe touch? Als MFC (multifunctioneel centrum) spelen we flexibeler in op de vragen van de jongeren, houden we nog meer rekening met hun context én wordt ons aanbod uitgebreid: naast dagopvang, ambulante en mobiele begeleiding, organiseren we nu ook dagbesteding. Ook de vele veranderingen in onze sector doen ons verder over ons aanbod nadenken en zetten ons aan tot vernieuwen, veranderen, innoveren.

De nieuwe jeugdiger aanblik past beter in het plaatje voor wie met jongeren werkt! Verder zit er meer swing en dynamiek in, wat het zorglandschap op vandaag toch typeert.

De nieuwe huisstijl ademt De Hoge Kouter uit. Een eerste communicatiemiddel dat mee aangepakt werd is de website. We proberen met foto’s en duiding een zo compleet mogelijk beeld mee te geven van wat De Hoge Kouter is, wat we doen en waar we voor staan. We hopen er een levendig instrument van te maken, zodat een bezoekje aan de site zich meermaals zal opdringen.

We staan open voor opmerkingen, suggesties of verbeterpunten. Vind je iets niet terug, is er iets niet helemaal duidelijk, … laat het ons weten! Dit kan via website@dehogekouter.com

VAPH

KOCK De Hoge Kouter
Bad Godesberglaan 19
8500 Kortrijk

T 056 24 38 60
F 056 20 02 49
info@dehogekouter.com
©KOCK De Hoge Kouter - 2019